Heel leuk boek
Dit verhaal vind ik nog leuker dan het eerste deel van de serie.
Bij dit boek zat ik er gelijk in en ik vind Hazel en Noah echt leuke karakters. Het boek leest heerlijk weg en ook al vind ik de plottwisten rustig in dit boek, het bleef leuk om te lezen. Er zit meer actie in dit boek dan in deel 1 van de serie vind ik.
In dit deel lijkt meer spice voor te komen, maar het was goed in het verhaal verwerkt en niet ordinair. In deel 1 van de serie vond ik de spice niet echt nodig, maar bij dit deel klopt het bij het verhaal.
Dit boek zou ik voor mensen van 18 jaar en ouder wel aanraden. Een leuk boek om lekker bij weg te dromen over het plaatsje Dream Harbor en alle aardige mensen die zich daar bevinden.