Erg goed boek
Dit is echt een erg goed, vlot geschreven boek. Ik heb het in 1x uitgelezen. Het verhaal blijft interessant en ik ben nu ook erg benieuwd naar de andere drie delen in deze serie.
Het verhaal gaat over een moordspel en hoe ze oplossen hoe de dader gevonden wordt. Hoe de regels en aanwijzingen door het boek heen aangegeven worden is op een erg leuke manier gedaan. Zelf lees je mee met alle dingen/aanwijzingen en gedachten die Pip beleefd en hierdoor kan je meedenken wie de dader is. Het is alsof je zelf tussen de vriendengroep zit. Ik kon het ook echt voor me zien door hoe goed alles beschreven was.
Het uiteindelijke antwoord verbaasde me, maar ik vond het wel leuk hoe dit beschreven werd en hoe de avond uiteindelijk eindigde.
Ik raad dit boek zeker aan.
Ik raad dit boek zeker aan.