Goed boek
Als eerst wil ik iedereen echt wel aanraden om de trigger warnings goed te lezen en serieus te nemen.
Ook raad ik aan om eerst Satan’s affair te lezen. In dit boek worden die dingen die in Satan’s affair voorkomen verteld door de hij-persoon uit Satan’s affair en daardoor worden er al een hoop dingen duidelijk, waardoor het lezen van Satan’s affair een stuk minder spannend kunnen maken. Ook bij dat boek raad ik aan om de trigger warnings van te voren te lezen.
Dit boek ging heel anders dan dat ik van tevoren had verwacht. Van mij had er minder spice in voor hoeven komen, maar aangezien het verhaal goed geschreven is en de plottwist ook goed bleven, heb ik dit verhaal wel 4 sterren gegeven.
Het is fijn om het verhaal vanuit De manipulator en vanuit De schaduw te lezen. Door allebei hun kanten te lezen, ga je ze ook beter kennen en daardoor ook beter begrijpen.
Dit boek raad ik zeker niet zomaar aan om te lezen. Beslis zelf goed of de trigger warnings niet te erg zijn voor je en volg niet zomaar de hype om dit boek te lezen.
Ik ben wel benieuwd naar het volgende boek.
Ik ben wel benieuwd naar het volgende boek.