Heftig, maar goed boek
Ik vond dit boek beter dan deel 1. Ook bij dit boek wil ik zeggen dat het enkel voor 18+ is en de triggerwarnings serieus gelezen en genomen moeten worden vooraf te beginnen aan dit verhaal.
Het tweede deel van de kat en muis serie.
Het boek is erg heftig, maar wel heel goed. Je wordt meegenomen in de wereld van de mensenhandel en leest wat er met de vrouwen, meisjes en soms mannen of jongens gebeurd. Het idee dat dit ook in het echte leven gebeurd is gruwelijk. Dat er een boek over geschreven is, is wel goed en ik hoop dat er meer bekend gaat worden hoe je mensen kan helpen uit de klauwen van mensenhandelaren.
De band tussen Adeline en Zade is weer erg heftig, maar je voelt ook de liefde tussen hen. In deel 2 wordt er heel realistisch omgegaan met het trauma van Adeline, ook qua tijdspanne. Het is mooi om te lezen hoe trauma invloed heeft in omgang met anderen en hoe je ermee om kan gaan van beide kanten uit. Hoewel het soms wel heftig is, maar dat komt misschien ook door de dominante/onderdanige rolverdeling in dit verhaal.
Het tweede deel van de kat en muis serie.