Persephone & Hades
Ik vond sommige stukken van het verhaal niet zo vlot lezen omdat, sommige delen van het verhaal veel over hetzelfde onderwerp gaan. Maar als je eenmaal over de helft heen bent komt er meer vaart in het verhaal, en zo ook meer spanning waardoor het verhaal ook vlotter leest.
De romantiek in het verhaal is een slow burn romance. Wat ik erg goed vond werken omdat ze langzaam naar elkaar toe groeien snap je hun connectie en band goed waardoor, het extra leuk is om te zien hoe ze van elkaar gaan houden.
Ook is de wereld interessant omdat, de mensenwereld verbonden is aan de wereld van de elfen. Waardoor er super veel dingen zijn om te leren over deze wereld. Ook zijn de site characters leuk om over te lezen.
Daarom geef ik “Een deal met de elfenkoning” *** sterren!!
Dit (e-) boek mocht ik ontvangen als recensie exemplaar van de uitgeverij in ruil voor een eerlijke recensie,bedankt hiervoor!
Daarom geef ik “Een deal met de elfenkoning” *** sterren!!