Recensie de prinses die mij warm houdt
Voordat ik aan die boek begon twijfelde ik al of dit een boek voor mij is. Een boek over de oorlog, lijkt me namelijk heel heftig. Maar ik wil het wel een kans geven. Het is vanuit de jurk geschreven, en dit is echt wel een hele nieuwe manier van schrijven wat me vastgrijpt waardoor ik het verhaal wil lezen.
Ik vind het heel erg origineel en mooi geschreven door Leo van Bergen.
Maar ik merk dat ik misschien gewoon te gevoelig ben hihi. De verhalen over de oorlog en de wonden (amputaties) die voorbij komen geeft mij een beetje een heftig naar gevoel.
Dat het niet een boek voor mij is betekent niet dat het geen goed boek is, het is namelijk wel heel erg goed geschreven!. Dus kan jij wat beter tegen wonden uitleg en oorlogsverhalen dan is dit boek zeker een aanrader!.
Uitgeverij Palmslag Dankjulliewel voor deze kans
Ik vind het heel erg origineel en mooi geschreven door Leo van Bergen.
Uitgeverij Palmslag Dankjulliewel voor deze kans