Recensie in samenwerking met Ankh Hermes
Als tantra teacher wordt ik onwijs gelukkig van de communicatie die aangeleerd wordt in dit boek. Op privé vlak heb ik geen relatie, maar zelfs zonder relatie zijn de oefeningen heel belangrijk om te doen. Je leert je eigen verwonde deel kennen en wat voor reactie jij daardoor geeft.
Over de auteur: Robert Jackman is een erkende psychotherapeut en helpt al meer dan twintig jaar individuele cliënten en stellen op hun helende pad.
3 zinnen die mij het meeste hebben aangesproken uit het boek:
- het verwonde deel in iedereen verlangt ernaar om gezien, vastgehouden en gehoord te worden zodat het kan helen.
- Uiteindelijk worden haat en angst geheeld door liefde en hoop.
- Roddelen: als de persoon over wie je het hebt naast je zat, zou je dan willen dat die hoorde wat je zegt? Zo niet, dan ben je aan het roddelen.
Ik kan elk persoon Opzich aanraden om dit boek te gaan lezen, de oefeningen te doen en het mee te nemen in het leven. Of je Single bent of een relatie hebt maakt niet uit je kan deze oefeningen altijd toe passen.
Uitgeverij Ankh Hermes & Robert Jackman onwijs bedankt voor deze kans.
Veel liefs van mij en een magische groet
3 zinnen die mij het meeste hebben aangesproken uit het boek:
- Uiteindelijk worden haat en angst geheeld door liefde en hoop.
Uitgeverij Ankh Hermes & Robert Jackman onwijs bedankt voor deze kans.
Veel liefs van mij en een magische groet