Een knuffel in de vorm van een boek
je hoort het ruisen van het water, maar alleen als je stil genoeg bent om ernaar te luisteren
Dani is een chaotische ziel. Ze heeft nog nooit langer dan zes maanden een baan gehad en verloor onlangs in 1 klap haar werk als haar vriend. In een opwelling solliciteert ze op een baan in Amsterdam en tot haar eigen verbazing krijgt ze hem ook. Maar na een week bij haar nieuwe baan voelt ze zich ellendig. Wat doet ze hier?, zo ver van L.A. vandaan?
In een poging Amsterdam te ontdekken, botst ze ineens tegen een bekend gezicht op: Wouter van Leeuwen, Dani’s allereerste liefde. En de vonk? Die is er nog steeds!
Ik heb zo onwijs genoten van dit boek. Ik kan me goed in Dani vinden, het gevoel dat je achterloopt op anderen achtervolgt mij regelmatig. Maar je kan niet achterlopen want iedereen bewandeld zijn of haar eigen pad. Toen ik halverwege het boek was was ik een beetje verdrietig aan het worden. Waarom zal je denken? Omdat ik wist dat het boek af zou gaan lopen. Ik wilde dat het verder zou gaan en dat ik nog uren, dagen of misschien wel maanden met Dani en Wouter mee kon leven. Rachel je hebt ervoor gezorgd dat ik weer een roman boek heb gelezen die voelde als een knuffel.
Ik ben uitgeverij Luitingh-Sijthoff en Rachel onwijs dankbaar dat ik deze heerlijke feelgood roman heb mogen lezen.