Heerlijk kerstboek

Booksandsparkles 07 december 2024
Wat een fijn boek was dit! Ik had nog niet eerder iets van Iris gelezen, maar dit is me heel goed bevallen. Ik vond de personages Holly en Olivier erg leuk en ze hebben me heerlijk doen wegzwijmelen in de kerstsferen.

Het verhaal las lekker vlot, de evenementen liepen lekker door en fijn in elkaar over. Hierdoor wilde ik niet stoppen met lezen (en dat heb ik dus ook niet gedaan). Je weet dat er een romance gaat komen tussen Holly en Olivier natuurlijk, maar hoe het precies zou gaan was een feestje om te ontdekken. Ik zou heel graag Olivier nog wel beter hebben leren kennen, maar ik heb me enorm vermaakt met deze twee!

Zin om lekker weg te zwijmelen, in liefde op de werkvloer maar tevens ook enemies to lovers? (En he falls first?) Ga dit dan even heel snel oppakken! Want als je hierna nog niet in de liefdevolle kerstsferen zit, weet ik het ook niet meer ;)

Meer recensies van Booksandsparkles