Alle remmen los en gaan!
Dit is het tweede deel van de bucketlistblunders, het verhaal gaat verder...
Saar is nog steeds van plan om Laurens terug te winnen, maar dat gaat nog niet zo makkelijk. Laurens is namelijk aan het daten met een collega namelijk de roddelende Rilana. En zij is niet zo blij met Saar.
Op het werk gebeurt het een en ander. Met Matt en Lola heeft ze ook veel contact. Matt is haar huisgenoot, waarom is hij ongelofelijk knap?
Maar Saar is vast besloten door haar bucketlist wil ze Laurens terug veroveren. En dan gaan alle remmen los.
Wat een heerlijk tweede deel van de serie. een heerlijk feelgood tussendoortje wederom, en ik heb zin om het derde deel te lezen.
Het verhaal gaat verder en ik moet je zeggen dat je ook zo door dit verhaal heen vliegt. Wat een feest om te lezen, ook zit er weer veel humor in het verhaal en ook zo leuk hoe de remmen los gaan bij Saar.
Hoe wat en waarom? Als je deel 1 uit hebt ga dan lekker door met deel 3!
Op naar het derde en laatste deel van deze heerlijke feelgood serie!
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.
Hoe wat en waarom? Als je deel 1 uit hebt ga dan lekker door met deel 3!
Op naar het derde en laatste deel van deze heerlijke feelgood serie!