heerlijke feelgood
Als je wint stond al heel lang op mijn TBR lijst. Laatst heb ik hem tijdens een boekenswap gekregen en hij keek naar mij al een poos, ik kon de verleiding niet weerstaan en ben gaan lezen.
Het verhaal gaat over Tess. Ze is bijna afgestudeerd heeft een leuke vriend Vince en heeft een hele mooie band met haar neef Justin. Totdat ze erachter komt dat Vince toch niet zo betrouwbaar is als ze denkt en ze op eens de loterij wint.
Haar ouders zijn overleden, totdat ze contact krijgt met een man die zegt haar vader te zijn.
Is hij uit op haar geld of is hij toch daar vader?
Wat een heerlijke feelgood verhaal is dit uit de hand van Gaby Rasters. Het is een verhaal waar veel in gebeurd.
Tess haar moeder is overleden en ze schrijft nog naar haar moeder, hoe het haar vergaat.
Er gebeurt veel in dit verhaal. Toen ik er aan was begonnen zat ik al vrij vlot in het verhaal. Het is een echte feelgood lekker weg leest. Want ik was in no time dat ik al op de helft was van het boek. Dat vind ik heel fijn.
De schrijfstijl van Rasters is ook heerlijk. Er gebeurt heel veel in het verhaal en er zitten ook diverse twist in die je als lezer even niet zag aan komen en later denkt. Ja dat klopt toch.
Kortom ik heb genoten van dit verhaal en ik raad iedereen die van feelgood houdt deze aan.
Is hij uit op haar geld of is hij toch daar vader?