heerlijke feelgood
Katia is terug in haar geboorteplaats Salero. Ze heeft er werk gevonden lieve familie en vrienden. Ze komt Fransico tegen haar oude jeugdgeliefde van ruim 10 jaar terug.
Maar dan gebeurt er een tegenslag, is is uit het niks haar baan kwijt. Ze vind snel weer iets waardoor ze de hulp ingeschakeld van haar beste vriendin.
Ondertussen probeert ze te daten met Fransico maar die is druk met zijn eigen bedrijf..
Welke keuzes gaat Katia maken?
Wat een heerlijke fijne feelgood uit de hand van Janine D’Augusta- Merema. De Italiaanse setting, maakt dat je gelijk in het verhaal gezogen wordt. Katia is iemand die zegt wat ze denkt en ik moet zeggen dat ik genoten heb van het verhaal. Van Katia hoe ze haar pad bewandeld. Er zit alles in wat een feelgood een feelgood maakt. Liefde, vriendschap, maar vooral ook humor. Ook zit er in dit verhaal diverse twist en als lezer weet je niet hoe het af loopt. Dat vind ik dat Janine dit heel goed heeft gedaan.
Dit is het eerste boek wat ik van Janine D’Augusta-Merema heb gelezen en zeker niet de laatste.
Dit verhaal is het tweede deel van de Weg van Italie serie en ik moet eerlijk zeggen dat ik het eerste deel niet gelezen heb, maar dit boek kan je prima lezen als stand alone.
Zelf ga ik zeker nog het eerste deel lezen van deze serie. Ik kijk uit naar het volgende deel.
Voor de feelgood lovers is dit boek, die je zeker in kerstsferen brengt een aanrader.
Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.
Welke keuzes gaat Katia maken?