Hert leven op straat, een indrukwekkend verhaal
Wat een indrukwekkend verhaal.
Dit verhaal gaat over Roos. Ze maakt een wereldreis en ze ontmoet Lugi. Samen reizen ze veel. Totdat hij haar na anderhalf jaar verlaat. Dan staat Roos er alleen voor. In Amsterdam. Waar kan ze heen? Bij haar ouderlijk huis is ze niet welkom en ze gaat op straat leven.
Hoe zal het Roos zich vergaan en zal ze haar leven weer op orde krijgen?
Wat een mooi debuut verhaal is dit uit de hand van Masja de Vogel. Het is een verhaal dat me direct greep, het leven met een geliefde en opeens is het uit en je hebt niks meer wat doe je dan? Ik sta er niet vaak bij stil, maar het is een pittig, indrukwekkend verhaal. Roos leer je in dit verhaal goed kennen. Er gebeurt veel. Veel diepe dalen heeft Roos gehad en daar neemt Masja je als lezer goed in mee. Het is een verhaal die ik persoonlijk niet snel vergeet. Op straat leven, en zien te overleven. En het leven zelf. En dat hulp krijgen en aannemen ook goed is Het heeft me enorm aangegrepen.
De schrijfstijl van Masja is fijn. Ze beschrijft alle periodes van Roos, waar ze doorheen komt en ook het verhaal met Roos en Lugi is een fijne aanvulling op het verhaal.
Ik ben zelf heel nieuwsgierig waar Masja nog meer mee komt, ik vind dit een geslaagd debuut en het smaakt naar meer.
Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.
Hoe zal het Roos zich vergaan en zal ze haar leven weer op orde krijgen?