heerlijke cozy crime

Booksbyharma 02 februari 2025
Emily heeft een hond Jazzy waarmee ze een goede klik heeft. Ze woont in een flat en haar tegen overbuurman Joost is wel een knapperd. Op een dag vind ze een hand, maar het lichaam ontbreekt. Ze belt de politie, maar die doen niet veel. Er zit maar een ding op, zelf op speurtocht gaan.

Wat een heerlijke cozy crime uit de hand van Annet Hulst. Ook heel leuk dat de hond in dit verhaal centraal staat.
Annet heeft een heerlijke schrijfstijl en neemt je al snel mee in het verhaal. Er gebeurt veel, er zijn ook dingen die ik als lezer even niet zag aan komen, maar dat maakt het juist leuk om dit verhaal te lezen. Voor de dierenliefhebber en voor diegene die van spanning houdt is dit hele fijne tussendoortje een aanrader.
Ik heb hier van genoten en kijk uit naar andere verhalen van Annet Hulst.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma