hart voor een hippie
Tess heeft een goede band met haar schoonouders Maud en Evert en ze woont samen met haar vriend Sjors.
Als zijn neef Wouter vanuit het buitenland tijdelijk bij Maud en Evert logeert leert ze hem beter kennen. Maar Wouter ziet er wat verwilderd uit met zijn baard, net een hippie.
Maar dan gebeurt er iets, Sjors is naar het buitenland en stuurt haar een appje dat het uit is.
Ze begrijpt het niet en is er helemaal klaar mee.
Hoe zou het Tess vergaan?
Dit is het eerste verhaal dat ik heb gelezen van Saskia Kokkeel. Een heerlijke feelgood novelle met een leuke setting. Zelf vond ik het erg geestig dat Maud en Evert voorbij kwamen. Voor mij bekende namen, want hun hadden meegedaan met boer zoekt vrouw.
Afin, Saskia heeft een heerlijke schrijfstijl. Al moet ik wel zeggen dat er veel gebeurt in het verhaal waardoor ik soms een goede overloop miste, dat had van mij iets uitgebreider beschreven mogen worden.
Maar voor de rest een heerlijke feelgood en je kan het goed lezen als tussendoortje.
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.
Ze begrijpt het niet en is er helemaal klaar mee.
Hoe zou het Tess vergaan?