feelgood in kerstsferen
Als het buiten koud is en er sneeuw is gevallen is het echt Hartje Winter, en laat Nora Schenk haar nieuwste boek in winter/kerst sferen zijn.
Het verhaal gaat verder met Lizzy en Bram. Lizzy is nog steeds druk met haar boekenwinkel en haar beste vriendin Ikram helpt haar nog steeds. Bram is druk met zijn zaak. Het is winter dus er is een ijsbaan. Geregeld door Bram.
Maar dan verschijnt Naomi ten tonele. Ze werkt voor Bram en is heel aanwezig. hoe zou het gaan tussen Lizzy en Bram?
Wat een heerlijk feelgood tussendoortje heeft Nora geschreven. Ik heb hartje herfst en hartje zomer ook gelezen en dat was ook zeker een feestje. Ik heb genoten van de humor die Nora in het verhaal heeft gebracht. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan Naomi die de naam van Bram anders uitspreekt.
Ik moet zeggen dat ik dit verhaal heb gelezen dat het buiten ook koud is en er sneeuw is gevallen.
Nora heeft een heerlijke schrijfstijl en het verhaal krijgt een mooie wending, wat mij nog nieuwsgieriger maakt, maar dat zal ik toch echt moeten wachten op Hartje Lente.
Hou je van een heerlijke seizoenen feelgood en is Winter helemaal jouw ding? Dan raad ik dit feelgood tussendoortje van harte aan. Ik heb genoten.
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.