Hersensplinters meets hang over

Booksbyharma 16 maart 2025
In hersensplinters wordt het verhaal verteld door Anna die met drie vriendinnen op stap gaat naar club 69. Al ze de volgende dag wakker worden weten ze niks meer van de avond ervoor af. En dan ligt er op eens een dode man in de kamer.
Hoe dit afloopt?

Toen ik de flaptekst las dacht ik direct dit is een spannend verhaal. Soort van hang over. Dat trok me en ik ging het lezen.
Ik moest heel erg inkomen in het verhaal, er gebeurt veel, maar wat precies lees je allemaal in het verhaal zelf.
Het duurde bij mij om in te komen en om eerlijk te zijn heeft het verhaal mij niet echt gepakt. De reden is dat het een beetje heen en weer ging en sommige momenten pakte mij het wel weer. Het had wat meer overzicht in gemogen.
Maar er zat wel spanning in dus daar heeft Frank wel goed voor gezorgd.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.