ga op zoektocht in deze fijne roman

Booksbyharma 25 maart 2025
Rachel woont in de vuurtoren waar een boekenwinkeltje in zit. Ze heeft leiding over de winkel. Als de eigenaar Cullen Mc Donald plotseling overlijdt is het hek van de dam. Het is niet duidelijk wie hij de vuurtoren na laat. Rachel krijgt hulp van Toby om in de geschiedenis te duiken en ontdekken een geheim. Ondertussen is de notaris druk op zoek naar de erfgenaam, maar er zijn kapers op de kust die de vuurtoren graag willen kopen, maar of ze een goede bestemming hiervoor hebben?

Wat een heerlijk boek was dit. Ik heb er echt van genoten en mijn eerste kennismaking met schrijfster Sharon Gosling.
Ik had dit boek al een poos in mijn kast liggen en hij stond al een poos klaar om gelezen te worden en afgelopen week had ik er zin in. Ik heb genoten. Het leuke vond ik het speurwerk. Op zoek gaan naar de erfgenaam. Het duiken in het verleden en een geheim proberen te ontrafelen.
Er zitten diverse twist in het verhaal waarvan de een mij meer greep dan de andere, maar als je van fijne romans houdt in feelgood stijl is dit een fijne aanrader.
Ik heb er van genoten.

Meer recensies van Booksbyharma

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.