Een verhaal dat je raakt

Booksbyharma 09 februari 2025
In liefde zonder een beperking gaat het verhaal verder van Miriam en Gideon. Ze kennen elkaar, de liefde is er, maar er is nog veel wat ze niet van elkaar weten. Tijd om daar verandering in te brengen.
Gideon die na het ongeluk een beperking heeft en daar mee moet leven heeft voor het ongeluk het eea meegemaakt waar Miriam niks van af wist, maar Miriam heeft ook dingen voor Gideon verzwegen. Doormiddel van brieven aan elkaar schrijven komen ze er achter wie ze nou zijn.
Zal er liefde zijn zonder een beperking?

Wat een prachtig verhaal weer uit de hand van Anne May. De vorige delen waren al een feest om te lezen en het verhaal tussen Miriam en Gideon was nog niet af.
In dit verhaal komen er oude bekenden terug uit de andere delen van zorgen voor de liefde serie terug. Zoals Ben, Maddy, Silas, Anne, Rowan en Sam.
Het was echt heel fijn om hun weer even tegen te komen. De vorige delen heb ik ook gelezen en ik zat bij het lezen al heel snel in dit verhaal.
Anne May heeft een hele fijne schrijfstijl waarbij je als lezer zo het verhaal wordt ingesleurd en je wil weten hoe het afloopt tussen Miriam en Gideon.
Dit verhaal wordt ook vanuit beide perspectieven verteld.
Er gebeurt veel en ik zag soms ook dingen even niet aankomen, maar wat een pracht verhaal is dit.

Als je dit verhaal wilt lezen raad ik je wel aan ( om zo een volledig beeld te krijgen) om de andere delen uit de zorgen zonder liefde serie te lezen.

Graag wil ik Anne May hartelijk bedanken voor dit recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.