Moskou in Parijs
Wat een indrukwekkend verhaal heeft Hanneke met Moskou in Parijs geschreven. Het begon vrij heftig, ik moest zeggen dat het me niet tegen viel, maar ik moest er wel even inkomen.
Ik lees niet vaak literaire romans, vaak omdat het best een zwaar verhaal is, maar ik was heel benieuwd naar dit boek, dit verhaal dat zich afspeelt eind 19e eeuw.
Met de oude apotheker Devereaux en de Russische Anna die het verhaal vertelden.
Hanneke heeft een hele mooie schrijfstijl, ze beschrijft alles heel erg mooi. Het verhaal van Anna, die op zoek gaat naar haar geliefde, is interessant om te volgen.
Het is een heel bijzonder mooi verhaal.
Het verhaal vertelt over de liefde, tragedie en het einde van het verhaal is echt iets wat je niet verwacht.
Heel goed gedaan. Dit is het eerste boek dat ik van Hanneke Simons heb gelezen en ik denk dat ik haar andere boeken ook zeker nog ga lezen.
Al met al ben ik uit mijn comfort zone gestapt en ik moet zeggen dat het me niet tegen viel.
Of ik nu vaker literaire romans ga lezen weet ik niet, maar het viel me niet tegen.
Graag wil ik de auteur en de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.
Met de oude apotheker Devereaux en de Russische Anna die het verhaal vertelden.
Het is een heel bijzonder mooi verhaal.