new york new york Saar is comming
Het laatste deel van de bucketlist serie is wederom weer een feest om te lezen.
Het verhaal gaat verder;
Saar en haar bucketlist gaan lekker. Er is al flink wat afgestreept. Als Laurens haar mee vraagt voor een weekend weg zegt ze JA, ze wil hem nog steeds terug. Als hij vervolgens haar mee neemt naar New York is het een dolle boel. In New York is haar beste vriendin Daisy en ook zij heeft Saar nodig.
Hoe zal het Saar in het in New York vergaan en in de liefde? Zou ze haar bucketlist af kunnen maken?
Wat een heerlijk derde deel van deze serie. Kopje koffie of thee erbij, lekker veel chocolade en lezen maar. Wat heb ik genoten. Angelique heeft een heerlijke schrijfstijl en ook in dit laatste deel vlieg je door het verhaal heen. Stoppen is geen optie, want als lezer wil je weten hoe het met Saar afloopt.
Angelique Haak heeft met de bucketlist blunders wederom weer een heerlijke feelgood serie neergezet.
Ik heb ook in verhaal heb ik een paar keer hard moeten lachen.
Als je zin hebt in een hilarische feelgoodserie en heel goed om het als tussendoortjes te lezen dan raad ik deze serie van harte aan.
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.
Het verhaal gaat verder;
Ik heb ook in verhaal heb ik een paar keer hard moeten lachen.