heerlijke tweede deel van van de cappuccino club

Booksbyharma 13 februari 2025
Wat als je jaren single bent en graag moeder wilt worden? Bij Hanne is dit het geval. Ze is al zo ver dat ze besluit een alleenstaande moeder te worden. Ze wordt bijgestaan door haar vriendinnen Bo en Pippa.
Als ze druk bezig is met dit traject ziet ze een bekende uit een ver verleden Alex. Waarmee ze een verleden had. Hoe zal dit verhaal verder gaan en zal de wens om moeder te worden in vervulling gaan?

In het tweede deel van de cappuccino club serie van Michon Voncken maken we kennis met Hanne, in het eerste deel geef me een teken hebben we al kennis gemaakt met Pippa en ook Bo zal haar eigen verhaal krijgen.
Nadat ik geef me een teken heb gelezen had ik al zin in het vervolg en ik moet je zeggen dat ik ook heb genoten van dit leuke tussendoortje.
Michon schrijf op een hele leuke vlotte manier en als je eenmaal aan het lezen bent dan zit je ook zo midden in het verhaal.
Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het derde deel van de cappuccino club serie, al moet ik nog even geduld hebben.

Heb je het eerste deel nog niet gelezen, dan zou ik zeggen doen. je kan ze los van elkaar lezen, maar als je ze beide leest heb je toch een beter beeld van de vriendinnen en wat ze mee maken.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.