Kerst in New York City
Onder de lichten van New York gaat over Marley is zich in de Big Apple is. Ze dwaalt door de straten van New York en het is bijna kerst. Dan ontmoet ze taxichauffeur Bly. hij doet wat met haar. Niet verwacht dat ze hem weer tegen komt treft het toeval hun wel.
Hoe zal het hun vergaan in New York en zal de liefde opbloeien?
Dat lees je in Onder de lichten van New York
Wat een heerlijk feelgood novelle uit de hand van Lana Lain. Ik heb wederom genoten van dit verhaal. Een mooie setting ( Hallo New York met kerst is echt wel iets bijzonders). Lana Lain brengt dit goed over en je waant je als lezer ook echt in de Big City.
Het verhaal wordt verteld vanuit 2 perspectieven, Marley en Bly. Dit is heel fijn, want zo leer je hun beiden goed kennen.
Het is een heerlijk feelgood kerst novelle en een echte aanrader rondom kerst te lezen.
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.
4,5 sterren.
Hoe zal het hun vergaan in New York en zal de liefde opbloeien?
Dat lees je in Onder de lichten van New York
4,5 sterren.