Onder Water
Onder water is het eerste boek wat ik van Annet Hulst heb gelezen en ik moet zeggen wat een spannend verhaal.
Het verhaal gaat over Joy. Die komt onverwachts weer thuis te wonen in haar ouderlijk huis. De omgeving waar haar ouderlijk huis staat brengt veel herinneringen met haar mee. Tot ze op een dag een bericht krijgt van een persoon die haar leven op de kop zet. Heeft het iets te maken met het geheim dat ze jaren mee draagt?
Wat een spannende thriller is dit. Vanaf het eerste tot aan het laatste minuut is het spannend. Annet heeft een fijne schrijfstijl waardoor je direct het verhaal wordt ingezogen en je als lezer wilt weten hoe loopt dit af.
Dit heeft ook te maken dat het korte hoofdstukken zijn ( en dit zelf heel prettiog vind) en het verhaal wordt door 2 perspectieven verteld. Joy en Hij. En wie hij is? ja dat is de puzzel die mag leggen tijdens het lezen van het boek.
Ik moet zeggen dat het een heel spannend verhaal is en er diverse twist in zitten en tot het laatste moment je denkt wouw.
Ik heb echt genoten van dit boek. Mijn eerste kennismaking met auteur Annet Hulst. Dit is niet het laatste boek wat ik van haar wil lezen. Dit smaakt naar meer!
Aanrader voor de thriller liefhebbers onder ons. Ook is dit een heerlijke thriller als je een beginnend thriller lezer bent.