heerlijke winterse feelgood

Booksbyharma 17 januari 2025
Floor heeft het niet makkelijk. Ze betrapt haar vriend Thijs met een ander en ziet het even helemaal niet meer zitten. Haar tante Valerie die in Zweden woont nodigt haar uit om alles even op een rijtje te gaan zetten. Naar een kleine aarzeling vertrekt Floor nar Zweden.
Daar aangekomen ziet ze 2 heren, Lars en Bjorn. De een neemt haar mee op sleetocht en de ander ziet ze ergens anders. Floor zat eerst heel erg met haar hoofd bij Thijs, maar Lars en Bjorn brengen haar in verwarring.
Hoe dit afloopt?

Wat een heerlijke winterse feelgood uit de hand van Sonja van Strien. Heel erg leuk dat ze Zweden heeft uitgekozen als setting. Hej Hej, is daar een begroeting. Naarmate ik in het verhaal zat, waande ik me ook echt even in Zweden, waar het bijna altijd koud is.
Sonja heeft een heerlijke schrijfstijl en in het verhaal heeft ze een aantal interessante twist in gedaan waardoor je als lezer sommige dingen niet ziet aankomen, maar dat je dan door wilt lezen.
Het is een feelgood novelle en ik vloog er door heen.
Zelf ben ik heel erg benieuwd waar Sonja nog meer mee komt, ik had haar debuut, met de Stroom mee al eens eerder gelezen.

Kortom heb jij zin in een heerlijke winterse feelgood? Dan raad ik je deze heerlijke feelgood novelle van harte aan.

Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma