Stilte & de Storm
Rosa, ( ook wel Roos genoemd) heeft een relatie met Benjamin, alleen die loopt niet zo als het moet. Roos haar beste vriend Malik die ze al van kleins af aan kent verteld ze alles. Best friends. Als ze samen op vakantie gaat met Malik heeft hij een geheim.
Stilte & de Storm is een heerlijk feelgood verhaal uit de hand van Marli Elisa. Zelf vond ik het heel erg leuk dat ze begon met en roodborstje en later met andere soorten vogels. Dan heb je mij al getriggerd.
De trope friends to lovers is in dit verhaal goed van toepassing. Het is een heerlijk lekker feelgood tussendoortje, alleen is het wel wat voorspelbaar wat ik een beetje jammer vind.
Ik heb meer van Marli Elsia gelezen en ik ben benieuwd waar ze nog meer mee komt. Er zat ook wel heerlijk wat humor in, daar heb ik van genoten.
Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening, die zal altijd eerlijk zijn.
3,5 sterren
3,5 sterren