Niets is wat het lijkt

Booksbyharma 14 januari 2025
Cordelia moet gaan trouwen, maar dat ziet ze helemaal niet zitten. Met Phillip, de baron van Stafford sluit ze een deal, een pact ze gaan samen een verstandshuwelijk aan. Dan ontmoet ze inspecteur Cedric die de halfbroer is van Phillip. Ze lijken niet op elkaar, maar dan raakt Cordedelia betrokken bij een onderzoek wat in handen is van Cedric... Is het echt suiker & schijn?

Wat heb ik genoten van dit heerlijke tussendoortje. Linda Babel neemt je in dit verhaal ( dat lijkt op de serie ala Bridgeton) mee in het leven van Cordelia. Dat ze moet gaan trouwen maar het eigenlijk niet wil. Toch ontkomt ze er niet aan.
In het verhaal gebeurt veel, het is een heerlijk lang tussendoortje en je komt veel te weten over de baron van Stafford en ook Cordelia leer je goed kennen.
Linda heeft een heerlijke schrijfstijl en ik zat binnen no time in dit heerlijke verhaal. Er zitten diverse twist in die ik niet zag aankomen, maar dat maakt het verhaal erg leuk om te lezen.

Voor iedereen die van de serie bridgeton houdt of even lekker terug in de tijd wil reizen raad ik dit heerlijke "lange" historische feelgood tussendoortje van harte aan.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma