een verhaal dat je raakt
In de beautiful wound wordt het verhaal verteld over Rens, die getrouwd is met Madelief en er een kindje op komst is, maar dan slaat het noodlot toe en Rens valt in een gat.
Hij gaat opzoek naar zichzelf en komt iemand tegen, waarvan hij veel meer gemeen heeft dan hij van te voren had gedacht.
Wat een indrukwekkend, ontroerend verhaal. Als je begint met lezen zit je er gelijk in, want er gebeurt de eerste hoofstukken veel. Het verhaal is in 3 gedeeltes opgedeeld, wat ook een goed beeld geeft over de tijdlijn van het verhaal.
Lyona heeft me weer weten te ontroeren met dit verhaal, het is een verhaal dat je als lezer pakt. Als je veel hebt meegemaakt in je leven, door donkere periodes bent heen gegaan en je leest dit verhaal. Kippenvel. Er gebeurt heel veel in het verhaal, heeft diverse twist en het verhaal begint ook met een trigger warning wat heel goed is, want niet iedereen kan tegen misbruik, verslaving en huiselijk geweld.
Aan het einde van haar verhaal verteld Lyona ook wat over haarzelf. Zo leren we haar als schrijver beter kennen en weet je ook waar het vandaan komt.
Lyona heeft wederom bewezen dat je wat er in je leven is gebeurt het niet weg moet stoppen en er een plekje moet gaan geven. Dit boek is voor velen een eyeopener en wellicht zitten er dingen in die herkenbaar zijn voor de lezer. Zelf ben ik erg fan van de schrijfstijl van Rose.
Het is een boek waarbij je wel even moet voor gaan zitten als je het leest.
Wat mij betreft is boek een vette aanrader.
Graag wil ik de auteur hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening die zal altijd eerlijk zijn.
Het is een boek waarbij je wel even moet voor gaan zitten als je het leest.
Wat mij betreft is boek een vette aanrader.