Gillian King heeft weer goud in handen
Gillian King, de queen of feelgood ala realgood haar nieuwste Toeval bestaat niet is uit. Als Gillian een boek uit brengt bestel ik hem direct. Ik weet dat ik van haar boeken ga genieten en wederom heb ik het bij dit boek ook gedaan.
Keet werkt bij een reclamebureau en heeft een hele irritante maar zo knappe collega Seeger. Het lijkt net alsof ze de strijd met hem moet aangaan en uiteindelijk moet samenwerken met hem.
Keet krijgt een brief in handen van haar moeder die vlak na haar geboorte uit haar leven is vertrokken.
Veel weet ze niet van haar, maar ze is benieuwd. Kan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek
Wat een parel weer van een feelgood. Gillian weet je als lezer zo het verhaal in te zuigen waardoor je als lezer wilt weten wat er is gebeurt met de moeder van Keet. Ook Keet en Seeger is heel erg leuk om te volgen.
Gillian haar schrijfstijl is vlot, het verhaal heeft korte hoofdstukken en ook brengt dit je verhaal terug naar het verleden. Ik was als lezer heel erg benieuwd hoe dit verhaal af loopt.
Ik was echt weer aan het genieten. Het is weer een realgood waar ik als lezer heel erg blij van wordt.
Ik ben stiekem wel erg fan van Gillian haar schrijfstijl en ze flikt het weer.
Wat mij betreft een parel van een verhaal en een echte must read voor de feelgoodliefhebber.
Ik ben stiekem wel erg fan van Gillian haar schrijfstijl en ze flikt het weer.