wurg contract
Als lid van de crime compagnie kregen we voor december het 30ste boek van Loes den Hollander.
Ik moet zeggen dat dit het eerste boek is die ik heb gelezen van Loes den Hollander en ik moet zeggen het viel me niet tegen.
Het verhaal is in 4 gedeeltes ingedeeld en ik moet zeggen dat ik er al vrij snel in zat. Het verhaal gaat over een mysterieuze man die een aanrakingskracht heeft naar vrouwen toe. Maar als je te dicht in zijn buurt bent...
Loes haar schrijfstijl is lekker vlot. Ik zat al vrij snel in het verhaal. Dat het in gedeeltes is ingedeeld moest ik even wennen, want soms dacht ik waar ben ik nu. Toen ik er eenmaal inzat kon ik niet stoppen met lezen. Het verhaal zelf was wel spannend, maar op een gegeven moment weet je wel waar het naar toe gaat, maar toch wil je weten hoe het afloopt en wie nou die mysterieuze man is.
Het is mijn eerste boek van Loes die ik lees, en ze heeft hiervoor nog 29 uitgebracht en ik zou wel wat meer van haar willen lezen.
Het is een heerlijke thriller. Voor een beginnende thriller lezer is deze ook een goede instapper.