Een hartverwarmend verhaal!
‘Likes voor de liefde’ is een verhaal waar alles inzit voor een heerlijke feelgood; een originele verhaallijn, heerlijke realistische personages (alhoewel er een paar bijzaten waar ik me echt aan zat te ergeren haha), mooie thema’s met een krachtige boodschap, plottwists en natuurlijk heel veel liefde! Vooral dat laatste komt op zoveel mooie manieren terug en voel je door de fantastische schrijfstijl van Gaby recht in je hart!
‘Likes voor de liefde’ is een hartverwarmend verhaal dat nog lang bij me blijft. Vooral omdat de personages je stuk voor stuk raken. Anna die in een relatie met Jurre zit, maar toch niet echt gelukkig lijkt te zijn (wat heb ik bij bepaalde dingen hard moeten lachen!), Eva die alles doet voor likes, volgers en zo zichzelf en haar relatie kwijtraakt en dan Tobias die het allemaal maar aan moet zien wat Eva doet en hier totaal niet gelukkig van wordt. Alledrie maken ze een mooie groei door, komen ze erachter wat nou echt belangrijk is in het leven en maken hierdoor de juiste keuze. Dit vind ik in dit verhaal heel krachtig neergezet!
‘Likes voor de liefde’ is zeker een aanrader voor iedereen die houdt van een feelgood met een mooie diepgang, realistische personages en waarin er een persoonlijk inkijkje wordt gegeven van het leven van een trouwambtenaar.
Ik weet wat mij te doen staat de komende tijd….ook de andere verhalen van Gaby gaan lezen!