Een verhaal vol magie en met een prachtige boodschap!
Vandaag mag ik de blogtour aftrappen van ‘The lost Kynsera’ van Cyder. Na het lezen van ‘Alles voor jou’ was ik erg benieuwd naar dit boek. Het is namelijk een heel ander genre en zou dit boek me weer net zo laten genieten? De cover en de fullcolor illustraties in dit boek zijn echt al zo tof, en is dat ook zo met het verhaal? Absoluut een JA!
Vanaf de eerste bladzijde word je een avontuur ingetrokken en kom je in een wereld terecht waar magie bestaat, mythische wezens voorkomen en waar de Fae laten zien hoe verbonden ze zijn met alles om hun heen.
Dit genre is een genre wat Cindy echt goed beheerst. Haar wereldbouw is echt fantastisch. Je ziet de wereld Haelian voor je, de natuur die daar zo prachtig is en je voelt de liefde die Syrah en Zeth voor elkaar hebben, ze zijn echt zielsverwanten.
‘The lost Kynsera’ is niet alleen een verhaal wat zich afspeelt in een andere wereld, maar geeft je ook een mooie boodschap mee door de prachtige zinnen die Cindy heeft opgeschreven.
“Soms is het niet erg om even stil te staan en de tijd te nemen om te ademen”.
Ook is het een verhaal wat gaat over je eigen pad volgen, de kracht in jezelf vinden en accepteren wie je bent en dat het dan ook goed is. Blijf dicht bij jezelf zonder dat je continue bezig bent om aan de verwachtingen van een ander te voldoen.
Een prachtig verhaal met een enorme cliffhanger….zo jammer, want dat stuk is zo spannend en verdrietig dat je gewoon verder wil lezen! Alleen maar een goed teken!
Hou je van een verhaal wat zich afspeelt in een magische wereld, je een mooie boodschap meegeeft en dat je even laat wegdromen? Dan is ‘The lost Kynsera’ een absolute aanrader!
“Soms is het niet erg om even stil te staan en de tijd te nemen om te ademen”.