Van nu af aan!

‘Van nu af aan’ is het eerste deel van de ‘Vanuit liefde’ serie van Ryanne Veldkamp. Bij een boek van Ryanne weet je gewoon dat het genieten wordt…en zou dat bij het eerste deel van deze serie ook weer zo zijn…eh ja, natuurlijk!!

Ik vind de cover echt heel tof gedaan, totaal weer anders dan de vorige boeken.

Bij een verhaal van Ryanne weet je een aantal dingen zeker: De schrijfstijl is fantastisch, de personages zijn goed uitgewerkt en er zit een flinke dosis diepgang in. In dit verhaal kon ik ze alle drie afvinken, maar toch was er wel iets wat ik wat miste…het raakte me qua verhaallijn wat minder en ook voelde ik de personages niet zoals ik het bij vorige boeken wel had. Wil niet zeggen dat het verhaal niet goed is, maar dit is gewoon mijn persoonlijke smaak/gevoel.

Het verhaal wordt verteld vanuit beide perspectieven, wat altijd heel fijn is, zodat we meer van deze personages te weten komen en ze hierdoor realistisch overkomen. Beide hebben struggles met de liefde, beide te bang om hun hart open te stellen en te geloven dat het wel goed komt in de liefde. Mooie mensen die er samen wel uitkomen en vol hoop de toekomst in gaan.

‘Van nu af aan’ is een heerlijke feelgood vol humor, diepgang en mooie personages.

Het leuke aan een eerste deel van een nieuwe serie, is dat er nu al personages voorbij komen waar we later nog meer over te lezen krijgen. Zo benieuwd, want na het einde van dit boek wil ik gewoon door met deel 2!!

Meer recensies van Bookstagram_ilona