Een verleidelijk verhaal!

Bookstagram_ilona 29 december 2024
Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit verhaal mocht proeflezen. Ik was dan ook heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Zou ik nog steeds achter mijn quote staan: Verleidelijk spel neemt je mee op een sensuele trip en laat je lachen, genieten en zwijmelen…Nou absoluut!

Wat is ‘Verleidelijk spel’ toch een heerlijk sensueel verhaal! Vanaf de eerste bladzijde word je het verhaal ingezogen. Het leest vlot, bevat veel humor, het kasteel en alles eromheen wordt met veel details beschreven en de personages zijn zo realistisch neergezet dat ze echt aanvoelen.

‘Verleidelijk spel’ heeft een goede opbouw, waarin we eerst kennismaken met de personages om daarna het kasteel in te gaan, de opdrachten mee te beleven en de spanning te voelen tussen Lise en Ayden. Het verhaal blijft verrassen door de vele wendingen en gebeurtenissen.

We lezen het verhaal vanuit Lise en Ayden, waardoor we ze goed leren kennen en mee kunnen leven met hun emoties en gevoelens. Wat heerlijk om die chemie tussen beiden te voelen! Nicolet zorgt er met haar dubbelzinnige zinnen voor dat het verhaal een spicy kant opgaat.

‘Verleidelijk spel’eindigt met een soort cliffhanger en laat je als lezer achter met een aantal vragen, dus hopelijk krijgen we daar in het tweede deel antwoord op!

Heb je de komende dagen nog tijd om een verleidelijk verhaal vol grappige, romantische en steamy momenten te lezen, dan is ‘Verleidelijk spel’ zeker een aanrader!

Meer recensies van Bookstagram_ilona