Steamy romance met verrassende karakters
Business or pleasure is een steamy romance met een erg leuke en verrassende rolverdeling. Door de setting waarin het verhaal zich afspeelt en de enigszins beschaafde en respectvolle manier waarop de spicy scènes verteld worden, was dit boek ook leuk voor mij als niet-per se spice-lezer.
Voor mij hoeft er niet echt spice in boeken te zitten. Als ik het lees zeg ik vaak nog net niet hardop ‘oke, zo kan hij wel weer’. Meestal komt dat doordat dingen heel akward omschreven worden (ik zal je mijn voorbeelden besparen), maar in dit boek viel dat gelukkig reuze mee! De spice ondersteunde het verhaal en het was nodig voor de rode draad. Het had in dit geval dus een doel en het was geen platte seks en een “ik kreun” om er maar wat spice in te gooien! Dikke prima dus.
Het leukste aan dit boek vond ik dat het een keer de vrouw is die alles weet van genot tussen de lakens en was de man onervaren (lees: awkward en slecht). Finn is zo een goed uitgewerkt personage, alles klopt. Het is een populaire acteur met een nerdy karakter en hobby's idem dito. Zijn zachtaardige uitspraken en handelingen sluiten daar helemaal bij aan. Meestal wordt zo'n karakter in een arrogant jasje gestoken, maar dat is dus nu niet het geval waardoor het geen standaard MMC is.
Dit boek heb ik deels geluisterd en deels gelezen. Ik merkte dat mijn gedachten af en toe afdwaalden en ik heb daarbij niet het gevoel gehad dat ik echt iets gemist had. Toch hebben veel scènes me laten lachen en bleef ik geboeid genoeg om het uit te lezen.
De schrijfstijl van Solomon vind ik erg prettig. Het is straight to the point, makkelijk te begrijpen en vermakelijk. Haar humor is goed te zien en het houdt het luchtig.
Ik ga zeker nog andere boeken van deze auteur lezen en ik denk ook dat die beter bij me zullen passen. Desondanks heb ik erg genoten van dit boek en ben ik blij dat ik hem gelezen heb!