Even van bijkomen!

BookstagramShirley 22 februari 2025
In deze recensie wil ik geen spoilers van vorige delen (en uiteraard dit deel) neerzetten, dus hij is wat minder specifiek.

Jemig, wat een dikke pil weer. Begrijp me niet verkeerd, hij was ontzettend tof, maar een lange bevalling was het wel!

Het vorige boek eindigde met een mega cliffhanger en gelukkig ging dit derde deel verder met de spanning waar we geëindigd waren. Daardoor zat ik er meteen weer middenin en was de start enorm lekker!

Om nog een beetje te weten hoe het allemaal nou ook alweer zat, had ik voor het lezen meerdere samenvattingen over Iron Flame gelezen en ik dacht dat ik mezelf wel aardig voorbereid had. Echter kwam ik in dit boek tig namen tegen waarvan ik echt niet meer wist wie ze waren. Zijn ze überhaupt wel eerder genoemd of waren dit nieuwe personages met een karige introductie? Voor in het boek staat wel een lijst met personages, maar deze is niet heel erg uitgebreid waardoor ik weinig houvast had. Gelukkig waren de bekende personages meer aanwezig en voelde het als thuiskomen in een warm bad. Zo leuk om weer in hun levens te duiken. Ook de draken waren weer lekker bezig. Het sarcasme waarmee ze spreken tegen hun rijders, de keuzes die ze maken maar ook het vertrouwen dat ze hebben was weer fantastisch om over te lezen.

Er was weer veel actie, liefde en deze fantasywereld is geweldig! Een hele fijne combinatie voor een fantasy-serie.

Na deel een en twee wist ik echt even niet meer waar ik het zoeken moest en wilde ik het liefst meteen verder lezen. Dat gevoel ontbreekt nu een klein beetje. Ik wil dolgraag weten hoe het verhaal verder gaat en ben verliefd op bepaalde draken, maar ik vind het ook best prima om daar een tijdje op te wachten. Even bijkomen!

Meer recensies van BookstagramShirley