Dokter XTC

brignoteboom 19 januari 2025
De Belgische Danny L. heeft medicijnen gestudeerd en alles in zich om een mooie maatschappelijke carrière te gaan volgen. Hij besluit anders. Met zijn, naar eigen zeggen, legale recept voor XTC , verdient hij enorme bedragen en vestigt hij zijn naam in de onderwereld.

Het boek geeft inzicht in zijn contacten, hoe de heren werkten en maakt een link naar de bekende namen uit de onderwereld als Sam Klepper, Mink Kok en Endstra. Voldoende stof voor een spannend verhaal en dat wordt het helaas niet. De stijl heeft mij niet kunnen boeien, vaak onduidelijk en korte zinnen. Hoe veel ik ook van dit genre houd, en hoe graagbik de podcast van de auteur luister, het boek is voor mij minder geslaagd.

Meer recensies van brignoteboom