Een overprikkeld brein?
Ik ben enkele maanden bezig geweest met dit boek, dat is meestal geen goed teken. Ook in dit geval niet. Wat een overdaad aan informatie, en hoe vaak compleet onbegrijpelijk. Los dat alle moeilijke vaktermen echt wel worden uitgelegd, valt het kwartje bij mij vaak niet.
De continue link naar de wetenschap met verwijzingen hadden prima in de literatuurlijst gepast. Tijdens het lezen kreeg ik het idee dat de auteur graag wil laten zien hoeveel kennis ze heeft. Dat geloof ik best en respecteer ik absoluut , enkel is bij mij de boodschap maar beknopt blijven hangen. Mijn brein werd vooral zeer vermoeid, wat niet helpt als het brein al overprikkeld is..