Een boek dat je binnen 24 uur uitleest.
Toen ik in de boekwinkel aan het werk was, kwam Marcel langs en hij vertelde me dat zijn Kluitman novelle kort daarna zou uitkomen. Natuurlijk had hij mij nieuwsgierig gemaakt en als fan van de Kluitman novelles heb ik het boek dan ook gekocht.
Af en toe vind ik het fijn om een kort boekje tussendoor te lezen en deze is daar ook echt weer perfect voor.
Het boek begint eigenlijk al meteen. In de eerste paar pagina's leer je het hoofdpersonage kennen en niet lang daarna begint het echte verhaal.
Omdat het zo'n kort boekje is gebeurt alles heel snel, en ik denk dat dit verhaal ook een boek had kunnen zijn van zo'n 300 pagina's.
Toch vind ik dat Marcel het heel goed heeft gedaan. Er zit spanning in, maar ook de gevoelens en relaties van de personages komt erg goed aan bod.
Al met al een goed boekje voor tussendoor die je zeker binnen 24 uur uit kan lezen.
Ik geef het boek 3,5 sterren.
Ik geef het boek 3,5 sterren.