Leuk kijkje in de mediawereld
Nadat ik Tamar en Fanny had horen praten over hun nieuwste boek, kon ik niet meer wachten om het te lezen. Ik vond het dan ook super interessant om de verhalen over de mediawereld te lezen.
Fanny en Tamar vertellen op een humoristische wijze de meest aparte gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt.
Het boek is opgedeeld in vele korte verhalen, waardoor het erg vlot wegleest. Je kunt zo ook makkelijk tussendoor stoppen en weer opnieuw beginnen.
Ik kan het boek aan alle mensen aanraden die geinteresseerd zijn in deze wereld. Maar wees wel gewaarschuwd: je zult nooit meer op dezelfde manier televisie kijken!