Spannende jeugdthriller
Zolang ik me kan herinneren verheug ik me elke keer weer op de releasedatum van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Ik heb ze dan ook allemaal in mijn kast staan.
Helaas viel 'exit' deze keer een klein beetje tegen. Ik ben bij Mels boeken gewend aan de constante spanning en dat miste ik in dit boek. Hetzelfde had ik bij het vorige boek 'kansloos', dus misschien komt het doordat ik zelf ook ouder wordt.
Toch heb ik het boek 3 sterren gegeven, dat komt gewoon door de fijne schrijfstijl van Mel. Het leest onwijs vlot en je hebt het boek dan ook zo uit.
Het verhaal was dan niet zo spannend als dat ik gehoopt had, maar daarentegen was het wel echt een leuk verhaal. Er kwamen veel personages in voor, maar je leerde ze goed kennen waardoor je ze makkelijk uit elkaar kon halen. Ik leefde met elk personage mee en was benieuwd naar iedereens verhaal.
Het einde kwam voor mij als een verassing, het was helemaal niet wat ik had verwacht.
Mel heeft weer een heerlijke geschreven voor de jeugd (maar ook voor mensen die daar niet meer ondervallen en toch benieuwd zijn naar dit verhaal).
Ik kijk weer uit naar het volgende boek!
Ik kijk weer uit naar het volgende boek!