Heel mooi
Ik heb een hele tijd gewacht op dit boek, dus wanneer hij eindelijk uit gekomen was ben ik er meteen ingedoken.
De schrijfstijl van Inge Spaan is niet complex, maar ook helemaal niet kinderachtig. De manier waarop 'nooit meer thuis' geschreven is, is perfect voor het verhaal.
Het verhaal had naar mijn idee, wat verder uitgediept kunnen worden. Vele vragen werden op het einde even snel uitgelegd en ook de uiteindelijke onthulling kwam voor mij niet uit de lucht vallen. Vanaf een van de eerste hoofdstukken had ik al door waar het verhaal uiteindelijk naar toe zou gaan.
Toch heb ik onwijs van het boek genoten en door de fijne schrijfstijl in een dag of twee uitgelezen. Zeker een prachtige aanrader!