Psychologische thriller die je niet weg wil leggen

brittreadsbooks 20 februari 2025
Ik mocht van worldofthrillers & harpercollins holland de nieuwste psychologische thriller van Marieke Damen vooruit lezen en reviewen.
De laatste wens ligt vanaf 4 maart in de boekwinkels.

Allereerst, een momentje voor deze prachtige cover, wat een plaatje!
Het is voor mij de eerste keer dat ik een thriller van Marieke Damen lees, maar ik kan je nu al vertellen dat dit niet de laatste keer zal zijn. Ik vind haar schrijfstijl erg fijn en door de opbouw van het boek blijf je geboeid.

Vanaf bladzijde één ben je meteen aan het gissen, wie heeft ervoor gezorgd dat de auto van Steven van de weg is geraakt? En wat is zijn of haar motief?
Je leest dit verhaal vanuit 2 personen, Nadja en de moordenaar, het speelt zich vooral af in het heden met terugblikken naar het verleden.

Ik vind het een realistische thriller, er gebeurt van alles wat ons in het echte leven ook kan gebeuren. Hierdoor blijft het verhaal geloofwaardig, ik merk dat ik dat bij andere thrillers wel eens mis dus dat vind ik een heel groot pluspunt!
Daarnaast vind ik het mooi dat Marieke Damen persoonlijke ervaringen met rouw op meerdere plekken in het boek met ons deelt.

Ik had de laatste wens binnen 24 uur uit, het verhaal had mij helemaal in haar greep en hierdoor wilde ik blijven lezen.

Ik geef de laatste wens 4 sterren, zeker een aanrader!
Bedankt worldofthrillers, Marieke Damen & harpercollins_holland dat ik deel uit mag maken van het review team van de laatste wens.