Wauw!!

BrriljantLeest 16 september 2023
Wauw!! Ik ben nog steeds onder de indruk van dit boek. Gister heb ik tot in de kleine uurtjes geluisterd naar het einde van het verhaal. In mijn beleving en gedachten ben ik nog steeds bij Lara, Lasse & Madieke in de Dordonge. Het verhaal pakte me al vanaf de eerste minuut dat ik begon te luisteren en werd er ontzettend vrolijk van. Zelf ben ik ook vaak in Frankrijk geweest dus de herhinneringen daaraan kwamen ook weer terug. Ik kon me prima verplaatsen in het verhaal en zag het ook helemaal voor me Lara op de camping in een tent samen met de kids en een paar aantrekkelijke mannen.Het verhaal kreeg de afloop die ik hoopte en ik was meteen nieuwsgierig naar meer. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op Lara doe mij ook maar zo een man als Mathieu. Ook zitten er mooie levenslessen in het verhaal en zet het je aan het denken en laat het je even reflecteren. Ik heb echt genoten van dit boek. Nogmaals WAUW! Ik ben heel erg benieuwd naar het vervolg. Die ga ik zonder twijfel ook luisteren. Natuurlijk ook een groot compliment voor Charlotte Lap want zij heeft dit boek met haar stem echt tot leven gebracht. Ik kan dit boek echt aanraden om te luisteren of lezen. Vooral in de zomer is het een feestje om naar dit boek te luisteren. Of om te lezen.

Meer recensies van BrriljantLeest