Een spannen de driehoek , veel bekende zaken, en nog genoeg stof voor nog meer romans
in deze dikke roman alweer die kwekerij, die vader, die moeder, Velp, Arnhem... De twee zoons zijn tegengestelde karakters, houden veel van elkaar, zijn kritisch op elkaar.
Er onstaat spanning door de vriendin, de vrouw, van de oudste. Het kind is binnen het huwelijk geboren, maar is de vader wel de vader? Allen zoeken naar ...wat eigenlijk? Geluk, de hemel, het niets?
Er zijn heel veel nevenverhalen, de vriend met de windhond, de buren, de hoeren.
Deze roman had m.i. flink ingekort moeten worden, ontdaan van de nogal sexistische kijk op vrouwen en het al te bekend leven van het kwekersgezin.
dat boek had ik graag willen lezen..
dat boek had ik graag willen lezen..