Erop of eronder
Ik was fan van The Princess Saves Herself in this One en toen een vriendin me deze bundel aanraadde, moest hij mee naar huis.
Het is sowieso een prachtexemplaar, met mooie illustraties en een geweldige cover, dat drie eerder verschenen bundels samenbrengt: “Break Your Glass Slippers,” “Shine Your Icy Crown,” en “Unlock Your Storybook Heart.”
De keuze van thema's zijn alvast top: van zelfwaarde en zelfliefde tot mentale en fysieke gezondheid.
Soms had het boek me in tranen of toverde het een glimlach op m'n gezicht, maar vaak voelde het ook wat teveel van hetzelfde. Het leek wel alsof het boek soms net iets teveel moeite deed.
Het is zeker nog steeds een waardevolle bundel en ik ben ervan overtuigd dat er heel wat mensen troost en moed in kunnen vinden, maar ik blijf toch net iets meer fan van haar andere werk.