Wat een intense thriller! Kroop echt onder mijn huid en was niet weg te leggen!

Carla Kooijman 09 maart 2025
Ik ben de dood.

Pfff, ik moet nog even bijkomen! Wat een bloedstollend spannende thriller is dit weer zeg!

Iedereen kan zelf de achterflap lezen van dit zevende deel van Chris Carter, en natuurlijk moeten Robert Hunter en zijn collega Carlos Garcia weer een aantal verschrikkelijke moorden oplossen. Ook nu weer.

Er wordt een twintigjarige vrouw ontvoert en zeven dagen later wordt haar lichaam gevonden. De vrouw blijkt op een stuitende manier te zijn vermoord. Heel kort hierna worden ze geconfronteerd met een tweede slachtoffer. Hunter en Garcia zijn er van overtuigd; deze moordenaar stopt niet vanzelf. Hij laat geen sporen na en is intelligent. Gaan ze deze moordenaar wel vinden?

Ik houd heel erg van thrillers, ik lees ze al vanaf mijn twaalfde jaar en het liefst lekker spannende thrillers! Nu kan spanning op veel manieren worden toegepast in een thriller. Er kan onderhuidse spanning opgevoerd worden zonder dat er maar een druppel bloed aan te pas komt. Ook van dit soort thrillers houd ik. Ik heb wel een voorkeur voor thrillers waarbij ik volledig op een verkeerd been wordt gezet. Waarbij ik graag mee puzzel, maar het lekkerst als ik het mis heb en de twist pas zichtbaar wordt als het midden in mijn gezicht tot ontploffing wordt gebracht!

En dan heb je ook nog de thrillers van Chris Carter. Altijd spannend, altijd gruwelijk, soms tot in detail beschreven, soms moet je details zelf maar invullen. Nooit lieflijk, nooit voor meerdere uitleg vatbaar. Ik ben de dood was monsterlijk en kroop daarnaast ook onder mijn huid. Meepuzzelen deed ik niet, had er gewoon geen tijd voor, moest doorlezen….

Ik ben bekend met de boeken van Chris Carter en lees ze altijd graag. Soms stel ik een boek even uit omdat ik weet dat ik daarna weer een poosje moet wachten op het volgende boek!

Ik ben de dood, is weer een mega spannend, niet weg te leggen boek. Inclusief een hartverscheurend gemene dader, of dader? Oei, hierover mag ik niets verklappen! Deze thriller is gruwelijk to the max dus wees gewaarschuwd! Ik heb het grootste deel van deze thriller in één dag gelezen. Ik kon werkelijk niet stoppen. Ik zou dit boek iedereen aan willen raden, mits je een sterke maag hebt. Je moet er tegen kunnen en ik snap het als dat niet zo is. WAT EEN PAGETURNER! Wat heb ik hier weer van GENOTEN! (wat zegt dit over mij?) Chris Carter behoort absoluut tot mijn favoriete auteurs! #MUSTREAD (maar dat hadden jullie al begrepen?).

Meer recensies van Carla Kooijman