Alles komt goed

CarmenDieleman 15 juni 2024
Alles komt goed

Vandaag is het mijn beurt voor de blogtour.
Het is een heerlijk verhaal om te lezen, het is vrolijk, fleurig en lekker zomers. Ik kreeg helemaal zin om op vakantie te gaan. Ik kreeg ook honger van de taartjes die ze aten, wil er nu ook wel graag een proberen

Het verhaal is erg leuk, lekker luchtig vond ik. Het heeft een vleugje romantiek en veel doorzettingsvermogen. Vond het einde wel wat snel gaan, had nog best een hoofdstuk willen lezen over de verdere opening van de B&B en het atelier. Maar ik las dat er een deel 2 kwam, dus misschien ben ik gewoon te snel

De personages in het boek zijn mooi weergegeven. Maar wat een eikel die Thijs, dacht alleen maar aan zichzelf. Die brief, was echt vreselijk, niks over de liefde tussen hun, alleen maar over wat hij wilde.

Merel koestert één grote droom: het starten van een bed & breakfast in het zonnige Frankrijk. Wanneer ze eindelijk haar droom wil gaan waarmaken, legt haar vriend haar een hartverscheurende keuze voor: bij hem blijven in Nederland of in haar eentje de sprong wagen in Frankrijk. Vastberaden besluit Merel te vertrekken naar het land van haar dromen. Zodra ze aankomt in Frankrijk, stapelen de problemen zich op. Gelukkig ontmoet ze de plaatselijke bakker, een charmante man die haar hart verovert met zijn verrukkelijke citroen-meringuesgebakjes en behulpzaamheid. Maar dan volgt er een onverwachte gebeurtenis die Merels droom alsnog dreigt te verwoesten. Zal alles goed komen? Ontdek de kracht van doorzettingsvermogen, het geloof in jezelf en liefde in dit heerlijk romantisch avontuur.

Ik kwam er achter dat ik dit boek al op mijn reader had gezet vorig jaar maar ben blij dat ik hem nu heb gelezen en mocht recenseren.

Bedankt voor het recensieexemplaar

Meer recensies van CarmenDieleman