Atlas
~Atlas~
Een fijne romance over jezelf leren zijn.
Dit vond ik een fijn boek om te lezen. Na deel 1 ben ik gelijk aan dit deel begonnen en ook dit was weer een leuk deel. De verhaallijnen van de twee hoofdpersonages zijn mooi geschreven. Je wordt echt in hun leven meegezogen. Atlas en Lauren vullen elkaar echt aan. Je ziet allebei de personages in dit verhaal naar elkaar toe groeien.Ze zorgen voor elkaar en trouwen daarvoor ook. Het is een liefdevol verhaal, met een vleugje humor, acceptatie en veel emoties.
Het boek is fijn geschreven, de schrijfstijl zorgt ervoor dat deze boeken heerlijk weglezen. Het verhaal zit mooi in elkaar, het heeft heftige gebeurtenissen, maar ook hele mooie. Dit is deel 2 van een serie. Alle delen kun je op zichzelf lezen, maar tot nu toe raad ik de eerste 2 boeken zeker aan om te gaan lezen.
Atlas.
Lauren Locklear. Ze heeft er geen idee van dat ik alles voor haar zou doen. Ze begrijpt niet welke bergen ik zou beklimmen enkel en alleen om haar veilig te houden. Maar dat is niet erg, want ik zal ervoor zorgen dat ze dat wel doet. Ze denkt dat ze zwak is en gezien het gebrek aan liefde en steun van haar naasten, kan ik wel begrijpen waarom. Dat zal nu veranderen, want ik zal haar laten inzien dat ze de sterke vrouw is die ik zie wanneer ik naar haar kijk. Ik heb in het geheim naar haar verlangd en wilde haar alleen maar laten zien wat ze kon hebben. Mijn verleden achtervolgt me echter nog steeds en ik wist dat ik me beter afzijdig kon houden. Totdat ze een ziektekostenverzekering nodig heeft en ik een oplossing zie voor zowel haar probleem als mijn dilemma. Ze hoeft alleen maar ja te zeggen.
sterren
#lezenisontspanning #neverstopreading #spreadthebooklove #reading #bookstagramreadsnovember #boekstagram #bookblogger #lekkerlezen #leesmaand #boekenmaand #boekentips #boekenplank #feelgood #readingisgoodforthesoul #booklover #booksbooksbooks #boekenwurm #spreadthebooklove #sharethebooklove #atlas #leesplezier
Een fijne romance over jezelf leren zijn.
Atlas.
sterren