Gebroken harten
Bootcamp voor gebroken harten
Een leuk, grappige en fijne feelgood. Een leuk tussendoortje!
Ik mocht dit boek recenseren van @verhalenfabriek bedankt daarvoor. Dit boek is deel van een serie. Ik heb zelf niet het eerste deel gelezen, maar voor mijn idee maakte dat helemaal niet uit.
Er zit een vleugje humor in het verhaal, wat voor mij het boek leuker maakte. Je leest het boek vanuit twee personages, wat ik op het begin verwarrend vond, maar naar mate het boek vorderde vond ik het wel fijner lezen. Ik snapte het verhaal daardoor wat meer.
Het verhaal heeft een fijne opbouw en is lekker luchtig. Het verhaal gaat over het verleden los laten en weer geloven in de liefde. Wat ik miste was tijdens de laatste hoofdstukken van de reünie dat je niet meer las vanuit Isa. Ik had graag nog iets vanuit haar gelezen over hoe het nu met haar ging.
Het verhaal: Isa werd gedumpt door haar ex Tim. omdat ze in de weg stond van zijn ‘spirituele zoektocht naar optimale zelfontplooiing en ontwikkeling’. Drie jaar later is Isa nog steeds vrijgezel.
Een collega wijst haar op het Bootcamp voor gebroken harten. Ze besluit om mee te gaan, er gaat immers een psycholoog mee. Wetenschappelijke inzichten, onderbouwde adviezen en feiten kunnen haar misschien wel helpen.
Maar Isa ontdekt al snel dat psychologe Anna helemaal niet zo rationeel is, maar juist een echte zweefteef. En dat die irritante Jochem het de hele tijd voor Anna opneemt helpt ook niet mee...
Ik miste iets in het boek. Iets meer scènes tussen Isa en Jochem denk ik en ik miste wat meer dynamiek in de groep en scenes zoals savonds samen kletsen, de verhalen die ze onderweg aan elkaar konden vertellen zoiets denk ik. Dit maakt dat ik dit boek 3.5 sterren heb gegeven.
Een leuk, grappige en fijne feelgood. Een leuk tussendoortje!